Anunț 30.12.2014

25-01-2015 de

ÎN ATENȚIA AVOCAȚILOR

 

Toți avocații care aparțin U.N.B.R. condus de Av. Viorel Nimerincu, precum și cei care doresc să își exprime adeziunea la acest barou, sunt invitați să își exprime în scris punctul de vedere în legătură cu procedura de infringement pe care Comisia Europeană intenționează să o declanșeze în legătură cu persecuțiile la care avocații noștri sunt supuși, la adresa: Cabinet Președinte, Bd. Socola, nr. 17, Bl. D7, Sc. B, Et.1, Mun. Iași, Jud. Iași.

Recurgem la această procedură în vederea combaterii argumentelor mincinoase pe care U.N.B.R. – tradițional și Ministerul Justiției urmăresc să le transmită Comisiei Europene, drept răspuns la procedura de infringement pe care comisia urmează să o declanșeze în legătură cu persecuțiile la care sunt supuși avocații aparținând baroului nostru.

Pentru clarificarea acestei situații este tradus și va fi expediat un memoriu către Comisia Europeană, document în care descriem modul în care este privit baroul și avocații noștri de către unele instituții ale statului sau de către baroul tradițional.

Deoarece acest demers al nostru a implicat și va implica și pe viitor unele cheltuieli legate de corespondență, traduceri, redactări, etc, vă propunem să ajutați și Dvs. prin donații în contul UNBR: RO 11 BRDE 240 SV 239 044 22400.

Conducerea UNBR

Posturi populare

Taguri

Distribuie